Disclaimer

rechtskundige.nl is onderdeel van Happy To Serve. Happy To Serve beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website rechtskundige.nl. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Happy To Serve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur een email naar [email protected].

Rechten
Happy To Serve, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op rechtskundige.nl staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy To Serve.

Wijzigingen
Happy To Serve houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op rechtskundige.nl is gewijzigd.

Ga naar de homepage en vraag offertes aan bij advocaten of juristen

Voordelen van rechtskundige.nl

Op rechtskundige.nl kun je gemakkelijk offertes aanvragen voor bijstand in juridische kwesties en juridische adviezen bij uw proces.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in een paar simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere advocaten kantoren! Makkelijker kan het haast niet. Bespaar nu dus flink op je kosten en vraag vrijblijvend offertes aan!

Vraag nu gratis offertes aan bij advocaten!

Ervaringen van andere bezoekers


« Dankzij jullie goede service heb ik veel tijd en geld bespaard. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een juridisch dienstverlener!»
A. Bartels, Lelystad

« Via rechtskundige.nl heb ik eindelijk een goede advocaat weten te vinden. Ik kon heel makkelijk meerdere specialisten vergelijken en een goede keuze maken.»
S. Hagen, Arnhem

« Het ging inderdaad heel erg snel, voordat ik het wist had ik 5 offertes ontvangen van verschillende advocaten. Het was allemaal inderdaad gratis!»
W. van Huijgen, Utrecht

« Via deze website heb ik een jurist gevonden die mij precies kon helpen waar ik het het hardst nodig had.»
R. Hoplerd, Tilburg