Happy To Serve

rechtskundige.nl is onderdeel van Happy To Serve
Happy To Serve heeft als doel consumenten en bedrijven over de gehele wereld met behulp van online offerteaanvragen bij elkaar te brengen. Klanttevredenheid staat bij Happy To Serve hoog in het vaandel. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Consumenten
U vraagt via onze website geheel gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere bedrijven bij u in de buurt. Deze bedrijven nemen vervolgens contact met u op om hun aanbod aan u voor te leggen. Op basis van de prijs- en kwaliteitsindicaties kunt u als consument een keuze maken tussen 6 bedrijven.

Vraag nu offertes aan bij advocaten of juristen.

Bedrijven
Happy To Serve biedt u als bedrijf de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige offerteaanvragen van consumenten te ontvangen. Als klant van Happy To Serve krijgt u niet alleen een gratis vermelding op rechtskundige.nl maar ontvangt u ook direct offerteaanvragen in uw mailbox. Het enige dat u hoeft te doen is uw voorstel aan uw nieuwe klant voor te leggen.

Meld u zich als bedrijf nu aan op rechtskundige.nl.


Contactgegevens

Happy to Serve
7950 W Sunset Blvd #404
Los Angeles, CA 90046 - USA
Nederland
Email: [email protected]
Tel: +16 195 00 1440
Fax: +31-10-808-0414

Voordelen van rechtskundige.nl

Op rechtskundige.nl kun je gemakkelijk offertes aanvragen voor bijstand in juridische kwesties en juridische adviezen bij uw proces.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in een paar simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere advocaten kantoren! Makkelijker kan het haast niet. Bespaar nu dus flink op je kosten en vraag vrijblijvend offertes aan!

Vraag nu gratis offertes aan bij advocaten!

Ervaringen van andere bezoekers


« Dankzij jullie goede service heb ik veel tijd en geld bespaard. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een juridisch dienstverlener!»
A. Bartels, Lelystad

« Via rechtskundige.nl heb ik eindelijk een goede advocaat weten te vinden. Ik kon heel makkelijk meerdere specialisten vergelijken en een goede keuze maken.»
S. Hagen, Arnhem

« Het ging inderdaad heel erg snel, voordat ik het wist had ik 5 offertes ontvangen van verschillende advocaten. Het was allemaal inderdaad gratis!»
W. van Huijgen, Utrecht

« Via deze website heb ik een jurist gevonden die mij precies kon helpen waar ik het het hardst nodig had.»
R. Hoplerd, Tilburg